O nama

O nama

SOPRO Doo je osnovano 2003. godine u Subotici. Međutim naziv Sopro pojavio se još 2001. godine, kao samostalna trgovina na veliko i malo preduzetnika i osnivača Kolarik Zoltana. SOPRO Doo svoju distributivnu delatnost i trgovinu na malo obavlja u svojoj prodavnici koja se nalazi u Subotici, na adresi Somborski put 23. Od samog početka firma se bavi distribucijom široke palete aditiva, koncentrata, poboljšivača i gotovih mešavina za pekarsku, poslatičarsku i mesnu industriju. SOPRO Doo prodaje proizvode svetski renomiranih firmi kao što su:

Imamo ugovore sa predstavnicima ovih firmi za plasman proizvoda na teritoriji AP Vojvodine.

Misija i vizija

Naša misija je da obezbedimo kvalitetne sirovine i komponente za proizvodnju novih prehrambenih proizvoda visoke nutritivne vrednosti. Naša vizija je da budemo pouzdan partner naših kupaca koji mogu uvek računati na inovativnost u prodaji kao i kreativnost prilikom uvođenja i promocije novih proizvoda.

Usluge

Firma obezbeđuje primensko tehnološki servis zainteresovanim proizvođačima prilikom uvođenja u njihov asortiman komponenti iz široke lepeze ponude.

Napomena / Figyelem / Attention / Achtung !

NAPOMENA:

Sopro DOO vrši prodaju robe samo na teritoriji Republike Srbije. Plaćanje je isključivo gotovinom, i to pouzećem. Isporuka se vrši paketnom distribucijom BEX Express. Kalkulator cena kurirske službe za prevoz robe u R. Srbiji naćićete na sledećem linku:   https://www.bex.rs/kalkulatorcena.php   Molimo Vas da cenu prevoza robe ukalkulišete u ukupnu cenu proizvoda, koju preuzimate pilikom dostave! Hvala na pažnji. Želimo vam uspešnu kupvinu!

------------

A Sopro DOO csak a Szerb Köztársaság területén végez áruértékesítést.

Sopro DOO sells goods only on the territory of the Republic of Serbia.

Sopro DOO verkauft Waren nur auf dem Territorium der Republik Serbien.

Moja Korpa

Vaša korpa je prazna