Rólunk

Cégismertető

A SOPRO Kft. 2003-ban alakult meg Szabadkán. A Sopro név már 2001-ben jelen volt a szerb piacon, mint Kolarik Zoltán vállalkozó és cégalapító önálló, nagy- és kiskereskedelmi önálló vállalkozása. A SOPRO Kft. minden kereskedelmi tevékenységét, így a piaci terjesztést is, saját kereskedelmi egységéből végzi. Ennek címe: Szabadka, Zombori út 23. A cég a kezdetektől olyan széleskörű termékek forgalmazásával foglalkozik, mint az adalékok, sűrítmények, íz- és állagfokozók, valamint a pékségek, cukrászatok és a húsipar által használt kiváló minőségű keverékek. A SOPRO Kft. a következő világhírű gyártók termékeit forgalmazza:

Cégünk leszerződött a felsorolt cégek hivatalos szerbiai képviselőivel, azok termékeinek a Vajdaság területén történő forgalmazására.

Küldetés és jövőkép

Küldetésünk, hogy magas tápértékű termékek előállításához kiváló minőségű nyersanyagokat és összetevőket biztosítsunk. Jövőképünk az, hogy megbízható partnerei legyünk vásárlóinknak, akik mindig számíthatnak újításokra a temékforgalmazásban és kreativitásunkra, az új termékek bevezetését illetően.

Szolgáltatások

A SOPRO Kft. technológiai szolgáltatást és háttértámogatást biztosít minden olyan gyártónak, vállalkozónak, aki az általunk forgalmazott széles skálájú termékeket be szeretné építeni a saját termelésébe.

Kosaram

Az Ön kosara üres